solfilm-pa-bildorr.jpg

Solfilm

När solen tittar fram stiger temperaturen i bilen. Behagligt till en början men när temperaturen passerar 30 grader är det inte lika trevligt. Moderna bilar med stora glasytor värmer fort upp luften till mycket höga temperaturer. Med solfilm kan mycket av solljusets energi förhindras från att överföras till kupéluften.

Med solfilm monterat på din bil får bilen inte bara ett nytt utseende och en lägre kupétemperatur, även bilens inredning skyddas från den blekande UV-strålningen. Väljer du en mörk solfilm så får du även ett insynsskydd vilket minskar risken för att någon förbipasserande lägger märke till stöldbegärlig utrustning i bilen.

Om du skulle råkas bli inblandad i en krock eller kollision kan en solfilm även erbjuda ett visst personskydd, då risken för skador från glasfragment minskar tack vare att solfilmen håller ihop den splittrade rutan.

Solfilm för din bil

Kontakta oss för ett förslag på montering av solfilm på din bil. Vi har ett stort utbud av solfilmer där man kan både välja färg, styrka och reflekterande egenskaper.

Tillsammans med dig hittar vi en lämplig solfilm för din bil och de egenskaper som just du vill uppnå.

Solfilm får ej monteras på vindrutan eller de främre sidorutorna enligt svensk lag.

Kontakta oss