stenskott-pa-vindruta.jpg

Stenskottslagning

Har du fått stenskott på vindrutan? Vi kan laga stenskottet och spara både tid och pengar åt dig. Viktigt är att hinna reparera stenskottet innan glaset spricker. Både du och miljön tjänar på att laga stenskottet!

Stenskott på vindrutan uppstår när ett hårt föremål från ett annat fordon träffar din vindruta. Om stenskottet inte lagas så fort som möjligt kan sprickor i vindrutan uppstå, vilket leder till att hela vindrutan måste bytas. På moderna bilar med finesser som regnsensorer, uppvärmning kan detta bli en kostsam historia. Låt oss laga ditt stenskott så sparar du både tid och pengar samtidigt som du gör en insats för en bättre miljö!

Vindrutan kan spricka snabbt om du kör på ojämna vägar eller att det uppstår spänningar i rutan genom stora temperaturskillnader mellan luften inne i bilen och utanför. 

Vi lagar ditt stenskott eller byter din vindruta

Boka en tid redan idag för reparation av ditt stenskott. Vi lagar ditt stenskott medan du väntar. En reparation av ett stenskott tar ca en halvtimme.

Beroende på vilken försäkring du har varierar självrisken, det kan faktiskt vara så att det är helt gratis för dig att laga stenskottet! 

Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag, så du slipper allt arbete med skadeanmälan och fylla i blanketter. 

Kontakta oss