Dekor och foliering

Vi gör allt inom fordonsfolieringar, skyltar, reklam och bildekor!

Behöver ditt företag en egen unik företagsprofil samt identitet som syns?

Dekorera ditt fordon genom en personlig prägel som gör att det skiljer sig från mängden. Även en enkel dekor laddad med bra formgivning och design kommer att höja ditt varumärke / dina produkter samt bilden av ditt företag på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi klär in hela fordon av alla de sorter - på fackspråk heter det helfoliering eller carwrapping - som skyddar bilen från yttre väderelement samt ger möjlighet till attraktiva annonsplatser. Vi använder gjuten vinyl som inte krymper med tiden och har ett mycket bra fäste. Den är väldigt formbar och med en livslängd upp till 5, 8 och 12 år.

Helfoliering är kostnadseffektivt och ger ett högkvalitativt resultat, som går att återställa vid eventslut eller när fordonet ska byta ägare. Helfoliering används främst vid identitetsbyte, reklamevent och i olika typer av bilsporter. Ett seriöst alternativ till lackering, och skillnaden syns knappt för blotta ögat.

Vi lägger även bildekorer av olika slag och utformning - från avancerade effekter och placeringar till enklare jobb - men alltid med samma höga kvalitet och känsla.

Profilering av bil!
Helfoliering och profilering!
Ledbelysta skyltar!
Foliering av taket!